BME Nyelvvizsga

Vizsgajelentkezés

Kérjük, hogy a jelntekezés megkezdése előtt figyelmesen olvassa végig az alábbi tájékoztatót!


Vizsgahelyünk NEM szed szervezési díjat, csak a vizsgadíjat fizesse be a jelentkezésnél!

2017. november 1-től érvényes díjtáblázat a Vizsga- és eljárási díjak fül alatt található

Online jelentkezés menete:

1) Vizsgázó online jelentkezés gombra történő kattintással jelentkezik a vizsgára. A gomb csak a jelentkezési időszakban aktív.

2) A vizsgázó a mindenkori vizsgadíjat átutalja a BME számlaszámára. Kérjük, hogy az átutaláskor a megjegyzés rovatba a vizsga nyelvét, szintjét, típusát és a választott vizsgaidőszakot, valamint, hogy egy- vagy kétnyelvű vizsgára kívánnak jelentkezni minden esetben tüntessék fel!

3) Szóbeli: „A", írásbeli: „B", komplex: „C"; E=egynyelvű, K=kétnyelvű (Pl: 2013. májusára jelentkeznek angol egynyelvű közép komlex vizsgára: E angol közép C, 2013.05.)

4) Amennyiben nem a jelentkező tulajdonában lévő bankszámláról érkezik az utalás, kérjük, hogy a vizsgázó nevét is tüntessék fel a megjegyzés rovatban.

5) A vizsgdíjat az alábbi névre és bankszámlaszámára kérjük átutalalni: 

Számlatulajdonos: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Számlaszám: (MÁK) 10032000-01425279-00000000

Közlemény kérjük, kövesse az online fiókjába kapott instrukciókat/ személyes jelentkezés esetén: 338 Nyelvvizsga- a vizsgázó neve, a vizsga nyelve, szintje, típusa 

6) Befizetett vizsgadíjról szóló igazolást (printscreen, scan) a jelentkezést követően FEL KELL TÖLTENI az online jelentkezési felületre! Ezt követően a vizsgázói státusz legkésőbb a jelentkezési határidőt követő napig fog átállni.

7) A befizetésről szóló számlát, a jóváríást követően elektronikus formában a regisztráció során megadott email címre kiküldjük. Számlát csak a befizető nevére tudunk kiállítani!

Belföldi postautalványon NE FIZESSENEK BE VIZSGADÍJAT (piros színű postai csekk)!

Vizsgadíj számlázásával kapcsolatos kéréseiket (pl. kért, de még nem kapott; nem kért, de mégis kérne; elhagyta és másolat kér; nem kapta meg postán, stb.) mostantól közvetlenül a  szamlazas@inyk.bme.hu címre küldjék!

8) A vizsgára történő jelentkezést csak a vizsgadíj beérkezését követően tekintjük érvényesnek. A vizsgázói névsorból törölnünk kell annak a vizsgázónak a jelentkezését, aki a vizsgadíjának befizetését nem tudja hitelt érdemlően leigazolni (jelentkezési határidő végéig). 


Köszönjük, hogy minket választottak és sikeres vizsgázást kívánunk!