BME Nyelvvizsga

Vizsgajelentkezés

Kérjük, hogy a jelntekezés megkezdése előtt figyelmesen olvassa végig az alábbi tájékoztatót!


Vizsgahelyünk NEM szed szervezési díjat, csak a vizsgadíjat fizesse be a jelentkezésnél!

2017. november 1-től érvényes díjtáblázat a Vizsga- és eljárási díjak fül alatt található

Online jelentkezés menete:

1) Vizsgázó online jelentkezés gombra történő kattintással jelentkezik a vizsgára. A gomb csak a jelentkezési időszakban aktív.

2) A vizsgázó a mindenkori vizsgadíjat átutalja a szervező egyszámlaszámára. Kérjük, hogy az átutaláskor a megjegyzés rovatba a vizsga nyelvét, szintjét, típusát és a választott vizsgaidőszakot, valamint, hogy egy- vagy kétnyelvű vizsgára kívánnak jelentkezni minden esetben tüntessék fel!

3) Szóbeli: „A", írásbeli: „B", komplex: „C"; E=egynyelvű, K=kétnyelvű (Pl: 2013. májusára jelentkeznek angol egynyelvű közép komlex vizsgára: E angol közép C, 2013.05.)

4) Amennyiben nem a jelentkező tulajdonában lévő bankszámláról érkezik az utalás, kérjük, hogy a vizsgázó nevét is tüntessék fel a megjegyzés rovatban.

5) A vizsgdíjat az alábbi cég nevére és bankszámlaszámára kérjük átutalalni: Zsigmond Király Egyetem bankszámlaszáma: K&H Bank: 10403370-49535552-51491004. A befizetésről szóló számlát, a jóváríást követően elektronikus formában a regisztráció során megadott email címre kiküldjük.

6) A vizsgára történő jelentkezést csak a vizsgadíj beérkezését követően tekintjük érvényesnek. A vizsgázói névsorból törölnünk kell annak a vizsgázónak a jelentkezését, aki a vizsgadíjának befizetését nem tudja hitelt érdemlően leigazolni a vizsgázói létszám BME Nyelvvizsgaközpont felé való bejelentéséig (jelentkezési határidő végéig). Befizetett vizsgadíjról szóló igazolás (printscreen) megküldése a nyelvvizsga@korosi.hu email címre.


Köszönjük, hogy minket választottak és sikeres vizsgázást kívánunk!