Hírek, aktualitások
2016. 02. 25. 22:41 | Pályázat

Utazz Fehéroroszország fővárosába, Minszkbe

Iskolánk orosz célnyelvet tanuló diákjaink számára lehetőség nyílik az „Európa fiataljai a békéért!” című nemzetközi fórumon való részvételre, mely Fehéroroszország fővárosában Minszkben kerül megrendezésre. A fórumon iskolánk öt – 14 és 18 év közötti – tanulója vehet részt, egy tanár kíséretében.

A fórum 2016. május 8-13. között kerül megrendezésre.

A kiutazás, illetve hazautazás repülőjáratoktól és menetrendtől függően történik.

A fórumon az előzetes tájékoztatás szerint Bulgária, Fehéroroszország, Grúzia, Lettország, Litvánia, Magyarország, Olaszország, Oroszország, Örményország, Svédország, Szerbia és Ukrajna középiskolás diákjai vesznek részt.

Hasonlóan a tavalyi évben Oroszországban megrendezett „Tavaszi táborhoz”, ez az utazás is nagyon jó alkalom és lehetőség az orosz nyelv gyakorlására, az orosz, de a többi országból érkezett tanulók által képviselt kultúra megismerésére, a történelembe való betekintésre, valamint személyes kapcsolatok kialakítására.

A csoportot kíséri: Mády Bence

A részvételi költség körülbelül 100.000 Forint, mely a repülőjegyet, a vízumköltséget és az utazási biztosítást foglalja magában (költőpénzt NEM!!). A pontos összeg csak a repülőjegy megvásárlásakor derül ki.
A minszki tartózkodás idején a szállás, az étkezés és a programok költségeit a fogadó fél állja.

Részletes program a lap alján pdf formában letölthető

Jelentkezési határidő: 2016. 03.04.

 

JELENTKEZNI ITT LEHET

Letölthető fájlok

pdf
Részletes program csatolva
méret: 173.17 KB
Részletes program csatolva