Hírek, aktualitások
2013. 12. 03. 21:53 | Közérdekű információ

Ünnepeljük együtt a KARÁCSONYT

BAptista karácsonyi ünnepség 2013. DECEMBER 22-ÉN, VASÁRNAP 16–19 ÓRÁIG A PAPP LÁSZLÓ BUDAPEST SPORTARÉNÁBAN.

Kapunyitás 15 órakor.


Szeretettel várunk minden érdeklődőt az egész ország területéről, hogy a baptista gyülekezetekkel és iskolákkal együtt ünnepeljük Jézus Krisztus születését nagyszerű zenével, üzenetekkel és az önzetlen ajándékozás őszinte örömével.
A közel háromórás programra az Újpesti Baptista Harangzenekar hangol fel, majd a nemzetközi hírű Baptista Központi Énekkarral közösen énekelhetjük a legismertebb karácsonyi énekeket szimfonikus kísérettel. Papp Jánosnak, a baptista egyház elnökének ünnepi üzenete előtt Szabó Balázs és zenekara énekelteti meg az Aréna közönségét, majd a baptista iskolák gyermekkórusát és pedagógusait köszönthetjük a színpadon a baptista fenntartású szociális intézmények képviselőivel együtt.
Az idén tizedik jubileumát ünneplő Cipősdoboz Akció vezetője, Révész Szilvia szerez nekünk megható pillanatokat, ahogy ismert közéleti személyiségekkel jelképesen átadja az idei év cipősdobozait, és beszámol arról a csodáról, amit a cipősdoboz jelent immár tíz éve.
Az ünnep végéhez közeledve Pintér Bélát és barátait üdvözölhetjük a színpadon egy fantasztikus gyermekkórussal együtt, amit Szenczy Sándornak, a Baptista Szeretetszolgálat elnökének karácsonyi üzenete követ. A műsor örömteli közös dallal zárul a „Karácsonyi ünnep a baptistákkal”.

Kőrösis diákok, szüleik és hozzátartozóik részére a belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött. regisztrálni a jelentkezők nevének elküldésével lehet a regisztracio@korosi.hu email címen.