Hírek, aktualitások
2016. 02. 13. 09:42 | Innováció

Tudod már, hogy mi leszel?

Magyarország legismertebb szervezetfejlesztő és tanácsadó cége szervez középiskolások számára pályaorientációs és önismereti tréninget, melynek pilot programját 2016.február 18-án 8.00-10:00 között iskolánkban tartja.
Az éredeklődők a létszámkorlátok figyelembe vétele mellett az alábbi linken jelentkezhetnek szerdán (2016.02.17-én) reggelig.
 

Jelentkezés itt

 
Te tudod már, hogy mi leszel, ha nagy leszel?

Tudod milyen szakmák lesznek a legmenőbbek, legjobban keresettek, legérdekesebbek, amikor Te befejezed az egyetemet? Lehet, hogy van olyan ezek közül, ami ma még nem is létezik?
De hogyan készülhetsz fel egy olyan világra, ami 5-10 év múlva, de talán már 2-3 év múlva is egészen más lesz? Arról nem is beszélve, hogy te magad is része vagy ennek a változásnak, és alakítod, formálod azt.
Egy biztos, mindenki boldog és sikeres, talán gazdag is szeretne lenni, aki megállja a helyét nemcsak a gimiben, de az egyetemen és a nagybetűs életben is: aki kezébe veszi a dolgokat, és közben még élvezi is azt.

Téged érdekelne egy olyan program, ahol már a gimi alatt elkezdjük ezt építeni?
Ha minden jól megy, 2016 őszétől lesz erre lehetőség. Addig azonban szükségünk van a segítségedre, hogy olyan programot rakjunk össze, ami igazán Neked szól, ami tényleg izgalmas, innovatív és inspiráló.
Gyere el EKKOR, IDE, ahol arról fogunk kérdezni, hogy mi az, ami egy ilyen program keretében számodra izgi, hasznos, érdekes lenne. Milyen témák, közösségi programok, projekt lehetőségek érdekelnének, miről tanulnál, miről hallanál, kivel találkoznál és mit csinálnál szívesen?

A részvétel limitált, maximum 28 embert tudunk megkérdezni, úgyhogy jelentkezz mielőbb! :)

Számítunk Rád!