Hírek, aktualitások
2015. 10. 05. 14:46 | Innováció

Tájékoztató a nemzetközi érettségiről programról

A Nemzetközi Érettségi (IB) bevezetésével a külföldi egyetemekre készülő, illetve külföldi diákjainknak lehetőséget kívánunk teremteni arra, hogy gimnáziumi tanulmányaik utolsó két évében egy személyre szabott, magas színvonalú és rendkívül intenzív képzés keretében tanulhassanak.

A Nemzetközi Érettségi Szervezet (IBO©) 1968-ban azzal a céllal jött létre, hogy olyan oktatási formákat dolgozzon ki és terjesszen el, melyek minden korosztály számára magas színvonalú és egységes képzést, illetve akár országok közötti átjárhatóságot biztosítanak. Mára világszerte több, mint 4000 iskolában folyik IB oktatás. A Nemzetközi Érettségi bizonyítványt a világ szinte minden országa a saját érettségi bizonyítványával egyenértékűként fogadja el.

2015. október 14-én 18 órától tájékoztatót tartunk a Nemzetközi Érettségiről, ahol az érdeklődők megismerkedhetnek a program filozófiájával, felépítésével és követelményeivel. Bemutatjuk a választható tantárgyakat és a kötelező elemeket, illetve kitérünk majd a magyar és a nemzetközi érettségi rendszerének összehasonlítására is.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A rendezvényre regisztrálni IDE KATTINTVA tudnak. Kérjük, hogy a sikeres szervezés miatt szíveskedjen regsiztrákni! 

Köszönjük!