Hírek, aktualitások
2016. 07. 11. 10:38 | Tábor

Orosz nyelvi tábor Minszkben

 

Kedves Diákjaink!

Iskolánk értesítést kapott, hogy az orosz nyelvet tanuló diákjaink számára (célnyelv és második nyelv egyaránt) lehetőség nyílik nyelvi területen, orosz nyelvi táborban való részvételre, mely Fehéroroszország fővárosában, Minszkben kerül megrendezésre.

A táborban iskolánk 5, azaz öt tanulója vehet részt, egy tanár kíséretében.

A tábor időpontja: 2016. augusztus 21-29.

A kiutazás, illetve hazautazás repülőjáratoktól és menetrendtől függően történik.

Hasonlóan a májusban ugyanezen a helyen megrendezett „Európa Fiataljai a békéért” elnevezésű fórumhoz, ez az utazás is nagyon jó alkalom és lehetőség az orosz nyelv gyakorlására, az orosz, de a többi országból érkezett tanulók által képviselt kultúra megismerésére, a történelembe való betekintésre, valamint személyes kapcsolatok kialakítására.

A tábort Fehéroroszország oktatási minisztériuma és nemzetközi pedagógiai klubja szervezi, a meghívást a Minszki 70. számú L.N. Gurtyjev középiskola igazgatónője Jevgenyija V. Rudova küldte.
(Средняя школа №70 города Минска имени Л. Н. Гуртьева, 220086 Минск, ул. Калиновского 34. Тел. +375 017 369 75 51. директор: Евгения В. Рудова)

Előreláthatólag Fehéroroszország, Oroszország, Ukrajna, Bulgária, Lettország, Litvánia, Grúzia, Örményország, Magyarország, Svédország, Szerbia, Olaszország tanulói vesznek részt a programban.

Szálláshely (és néhány program lebonyolítási helye): a Minszk melletti Zsdanovicsi településen található „Ogonyok” nevű egészségügyi és üdülő komplexum, megtekinthető:
http://www.curtour.ru/vse-tury/kurorty/sanatorii-belorussii/minskaya-oblast/ogonek-korpus-2
A címe: Республика Беларусь, Минская область, Минский район, поселок Ждановичи, 3. Оздоровительный комплекс "Огонек".

A tanulók 2-4 ágyas szobákban kapnak szállást. A programokat teljes egészében a lebonyolító fél szervezi.

A csoportot kíséri: Mády Bence

A részvételi költség körülbelül 120.000 Forint, melynek egy része Euróban fizetendő. Ezen összeg a repülőjegyet, a vízumköltséget, az utazási biztosítást és egy-két fakultatív programot foglal magában. (Költőpénzt NEM !!) A pontos összeg csak a repülőjegy megvásárlásakor derül ki.
A minszki tartózkodás idején a szállás, az étkezés és a kötött programok költségeit a fogadó fél állja.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: JÚLIUS 18!!!!


JELENTKEZÉS ITT