Hírek, aktualitások
2016. 01. 14. 12:15 | Kirandulások, túrák

Nemzetközi Erasmus+ utazási lehetőség Portugáliába

Ismételten remek lehetőség nyílik számotokra ingyenes utazásra, nyelvgyakorlásra.

Iskolánk eredményesen szerepelt az Erasmus+ program kertében meghirdetett pályázaton.

Egyhetes nemzetközi környezetvédelmi program keretében Portugáliába, Aveiroba (óceánpart, Porto-tól 1 óra).

A program címe: ECOFRIENDLY.

Időpont: 2016. július 21-27.

A programon 70 diák vesz részt a következő országokból: Portugália, Románia, Olaszország, Törökország, Horvátország, Bulgária, Litvánia, Magyarország).

A programra való jelentkezés feltétele: A program kezdetéig be kell tölteni a jelentkezőknek a 16. életévüket, valamint jó, társalgási szintű angol nyelvtudás, jó tanulmányi eredmény és közösségi munka, valamint a programtájékoztatón való részvétel. Iskolánk képviseli Magyarországot

A programra 6 diák jelentkezhet. A programot elsősorban a 9. és 10. évfolyamosok számára ajánljuk. A program (utazás, szállás, étkezés) előreláthatólag teljesen ingyenes.

Jelentkezés a jelentkezési űrlap kitöltésével IDE KATTINTVA

A jelentkező a jelentkezési határidőig köteles leadni a jelen űrlap kitöltése mellett a szülői beleegyező nyilatkozatot és írásos nyilatkozatát arról, hogy a programokon való teljes részvételt vállalja. A nyilatkozatokat a jelentkezési határidő utolsó napjáig, eredeti példányban Lavaj Zsuzsa tanárnőnél lehet leadni. A nyilatkozatok leadásának elmulasztása jogvesztő! A nyilatkozatok a lap alján letölthetők

Bár a program ingyenes, igény esetén 1-2 napos látogatást tehetünk Porto-ba, illetve Lisszabonba is, attól függően, hogy hol lesz átszállás a repülőjáratról. A korábbi években a kirándulás összköltsége kb. 20.000 Ft volt. Az űrlapon nyilatkozhattok arról is, hogy ezen az "extra" kiránduláson való részvételt vállaljátok-e és ha igen, milyen feltételek mellett.

A jelentkezési határidő: 2016. január 20.

További információ portugalia2016@korosi.hu email címen.

A beérkezett jelentkezésekből a tantestület választja ki azt a 6 tanulót, aki részt vehet az ingyenes utazáson.

Letölthető fájlok

docx
Szülői nyilatkozat
méret: 237.04 KB
Szülői nyilatkozat
docx
Diák nyilatkozat
méret: 237.18 KB
Diák nyilatkozat