Hírek, aktualitások
2015. 06. 04. 16:25 | Tábor

Nemzetközi diáktalálkozó Wolmirstedtben

 

A projekt keretein belül 5 diák (16 éven felüli) és egy kísérő utazhat Wolmirstedtbe (Berlintől 100 km).

Az utazás időpontja: Augusztus 21-27.

Az utazás költségeit (repülőjegy) meg kell előlegezni.  Ebből 170 Eurót visszatérítenek, ami általában fedezi az utazás költségeit. A programon való részvétel regisztrációs költségét (20 Euro/diák) a Kőrösi Alapítványa fizeti.

A szállás és étkezés, valamint a kulturális programok költségeit a fogadó fél állja. A program magába foglal egy egynapos magdeburgi, egynapos berlini kirándulást, valamint egy teljes napos biciklitúrát egy gyönyörű tóhoz, ahol fürdeni lehet. Esténként interkulturális estek, buli, szórakozás.

A találkozó az Erasmus + program által finanszírozott ifjúsági program, melynek címe: Youth and Pluralism.  

A nemzetközi találkozón 6 országból vesznek részt fiatalok: Németország, Görögország, Lengyelország, Törökország, Litvánia és Magyarország.

A találkozó különböző foglalkozásokat is magába foglal, ahol kisebb csoportokban dolgozunk, minden csoportban minden országból 1 fő, tehát csak angolul lehet egész nap kommunikálni. 

Elsősorban azon tanulók jelentkezését várjuk, akik szívesen kommunikálnak angolul, szeretnek ismerkedni.

További információ:

lavaj.zsuzsanna@korosi.hu

Jelentkezési határidő: 2015. június 17.

Visszaigazolt, jóváhagyott jelentkezés esetén a repüljegy árát, melynek összegéről külön tájékoztatást küldünk és melyet a  pályázat lebonyolítását követően visszafizetünk, június 19-ig kell a gimnáziumban a Gazdasági Irodában befizetni.

 

JELENTKEZNI ITT LEHET