Hírek, aktualitások
2013. 10. 04. 12:00 | Eredményeink

Látogatás az orosz követség gimnáziumában

В пятницу мы побывали на празднике в русской школе.
Жаль, что в Венгрии День учителя не такой большой праздник, и отмечают его совсем по-другому. Поэтому для нас всё, что мы увидели, было неожиданным и приятным сюрпризом.
От имени нашей гимназии мы поздравили учителей школы и вручили цветы директору. В ответ нас очень тепло приветствовали!
Мы посмотрели интересный, оригинальный концерт, в котором принимали участие ученики вместе с учителями. Иногда было трудно понимать иностранный юмор, но было очень классно!!
Вызывает удивление, что все так хорошо пели и исполняли свои роли. Настоящие таланты!!
Мы хорошо чувствовали себя там! Рады, что могли принимать участие в празднике и всё это видеть!

 

Pénteken ellátogattunk egy ünnepre, az orosz iskolába. Sajnos Magyarországon a Tanárok napja (Pedagógus nap) nem annyira nagy ünnep, mint máshol. Ezért volt nekünk váratlan ugyanakkor kellemes meglepetés. A gimnáziumunk nevében köszöntöttük az ottani tanárokat és az igazgatót egy szál virággal. Ezért nagyon kellemes köszönetet kaptunk. Megnéztünk egy érdekes koncertet, amit a tanárok, diákokkal együtt adtak elő. Néha nehéz volt megérteni az idegen humort, de nagyon szuper volt. Figyelemfelkeltő volt, hogy milyen szépen énekeltek és használták saját tehetségüket. Igazi tehetségek! Jól éreztük magunkat. Örülünk, hogy részt vehettünk egy ilyen ünnepen és láthattuk őket.