Hírek, aktualitások
2013. 11. 17. 21:22 | Tanórán kívüli szakkör

Kreatív foglalkozások INDULNAK a Kőrösiben


2013. november 18-án. A foglalkozások kéthetente, hétfőn du. 14:30.-tól -16:30-ig lesznek az iskola művésztermében. A tanfolyamon többféle technikát lehet elsajátítani, például szalvétatechnika, selyemfestés, textilfestés, üvegfestés, ékszerkészítés, és újdonságként a quilling technika (papírcsavarás).

Az alkotni vágyóknak itt a helye! Készíts személyes ajándékot a barátaidnak és családtagjaidnak és közben érezd jól magad.
Ismerkedj meg új technikákkal: szalvétatechnika, üveg/textil/selyemfestés, quilling technika, évszakokra-ünnepekre készülés, kavicsfestés és még sok-sok más.
Csatlakozz egy jó hangulatú, kreatív közösséghez akár egyedül vagy másokkal, szüleiddel, vagy barátaiddal!

A tanfolyam díja: 2.000.-Ft/alkalom, amely tartalmazza a tanfolyamon való részvételt, az eszközhasználatot, és a megmunkálásra kiválasztott majd elkészített tárgyat is.


Ha te is úgy érzed, hogy valamit szívesen alkotnál, de még nem kezdtél bele, vagy nincs ötleted, de érdekelnek a színek, a formák, a különböző anyagok, szívesen rajzolsz, festesz, akkor itt a helyed!. Kipróbálhatod a kézügyességedet, a fantáziádat, a tehetségedet. Jobban megismerheted önmagad is, mert nem szab határokat a gondolataidnak semmi, bátran ötletelhetsz egy oldott hangulatú vidám csoportban, ahol az elképzelések megvalósításában segít nektek: Bagó Fanni, aki a foglalkozásokat vezeti. Hozd el a barátaidat, vagy testvéredet, sőt a szüleidet is szívesen fogadjuk.

Az első foglalkozás témája: a szalvétatechnika alkalmazása lesz. Mit jelent ez? Ez az egyik legnépszerűbb díszítési eljárás. Lényege egy speciális ún. ragasztólakkal történő ragasztás, mely alapvetően ragasztó, majd száradás után lakként viselkedik. A dekupázs elnevezés a francia decoupage szóból ered, mely kivágást jelent. A XVIII. században rendkívül népszerű technika ma újra reneszánszát éli. A francia hölgyek szinte mindent ezzel az eljárással díszítettek (paravánokat, ládikákat, képeket stb.), mindenféle képek, festményt, rajzot kivágva. Az eljárás ma is ez, bár a felületek bővültek. A fán kívül ma már üveget, fémet, műanyagot is dekupázsolhatunk.

Jelentkezni lehet Bagó Fanninál, az alábbi elérhetőségeken:

Bagó Fanni
Telefon: (30) 408-2555
E-mail cím: fanni.bago@gmail.com

Kérünk, hogy az e-mail címen való jelentkezéskor a neved és életkorod mellé, jelöld meg az osztályodat is. Ha kérdésed van még, bővebb felvilágosítást is a fenti címen kaphatsz!

Mindenkit szeretettel várunk!