Hírek, aktualitások
2023. 09. 07. 11:46 | Kirandulások, túrák

Kőrösi Utazás Klub

Többen vannak olyanok körülöttünk az iskolában, otthon, diákok, szülők, tanárok, akik szeretnek utazni. Annak érdekében hogy jobban megismerjük őket és jó szokásaikat, ebben a tanévben keddi napokon 15:00-16:30 között olyan alkalmakat tartunk, ahol találkozhatunk velük.
 
Az első alkalom 09.12-én lesz, 15:00-16:30 között. Ennek az alkalomnak nem titkolt célja kedvet csinálni nektek a kéktúrázáshoz. Vendégeink Berger Dániel, Balogh Lili tanárnő vőlegénye és Lombos Márton, Lombos Lili és Lombos Lea apukája lesznek. Profi kép és videóanyaggal és szuper élményekkel fognak bennünket szórakoztatni. Az előadás közben egy kis vendéglátásra is sor kerül, itt a túra során is fogyasztott ételek, kolbász, szalonna, zsíros kenyér, hagyma vár majd minden résztvevőt.
 
A félév második, 10.17-ei előadása egy Irán-Pakisztán túrát mutat be. Ezen az alkalmon Nemeshegyi-Horvát Anna férje, Nemeshegyi Horvát György baptista lelkész mutatja be azt a 14.000 km hosszúságú utat, melyet egy 24 éves Opel Astrával idén augusztusban tettek meg három barátjával, hogy az autót ott feldíszítve majd itthon egy árverésen azt eladva adományt gyűjtsenek. Az autó is itt lesz!
 
A félév harmadik előadása 2023.11.21-én lesz, Balogh Lili tanárnő és Berger Dániel mutatja be a most nyáron megvalósított ecuadori és galapagos-szigeteki kirándulásukat.
 
Aki jön az első szeptember 12-ei előadásra, kérem itt regisztráljon!
 
Üdvözlettel a szervezők:
Anda Dávid, Berger Bianka, Takács Emese
 

Galéria: | Kőrösis Utazás Klub