Hírek, aktualitások
2016. 11. 30. 18:34 | Közérdekű információ

Ingyenes családi koncertek a Baptista Szeretetszolgálat támogatásával

Jegyigénylés december 4-ig, illetve a készletek erejéig a lenti linkeken:

_____________________________________________________________________________________________________________

Adele dalaival lép színpadra a Harlem Gospel Choir

A karácsonyi készülődés közepette, rendhagyó, kihagyhatatlan és különleges koncert várható a Gospel műfaj koronázatlan királyaitól. A korábbi kirobbanó sikerekre való tekintettel négy koncerttel – két időpontban adják elő műsorukat az afro-amerikai zene nagykövetei.

A New York-i Afro-negyed, a Harlem templomainak csodás hangulatába nyer évről-évre betekintést a magyar közönség. A Harlem Gospel Choir koncert mindig tartogat valami újat, meséset, különlegeset a rajongók számára, idén Adele előtt tisztelegnek és a művésznő csodaszép dalaiból válogattak egy csokorra valót. A repertoárból nem hiányozhat a Hello, Skyfall, When we were young…

Adele varázslatos dalai a Harlem Gospel Choir előadásában új életérzéssel gazdagítják az közelgő ünnepet. Fantasztikus hangulatot ígérnek a szervezők, akik mindig gondosan figyelnek,hogy a legmagasabb minőségben szórakozzon a közönség.

Link: Harlem Gospel Choir az ismert énekes Adele dalaival

_____________________________________________________________________________________________________________

Egyedülálló családi show műsort mutat be 2016 decemberében a Cirque de Monte Carlo és Edvin Marton a Papp László Budapest Sportarénában. Csajkovszkij klasszikus balettje, a Diótörő szenzációs akrobatikus balett show-ként mutatkozik be egy különleges karácsonyi meseelőadáson.

A Cirque De Monte Carlo és Edvin Marton egy kivételes show-t alkotott meg, a Diótörőt, mely egy csodálatos ötlet különleges megvalósítása. Csajkovszkij klasszikus balettje karácsony előtt szenzációs akrobatikus balett show-ként jelenik meg, ahol a cirkusz és a balett egy egészen új dimenzióba kerül. A Diótörő dallamai mindenki számára ismerősen csengenek, a Cirque de Monte Carlo és Edvin Marton feldolgozása pedig felejthetetlen élményt ígér. A jelszó: mindent a fülnek és mindent a szemnek.

Link: Diótörő - Cirque de Monte Carlo és Edvin Marton feldolgozásában (akrobatikus balett show)

_____________________________________________________________________________________________________________

Az amerikai gospel zene egyik legautentikusabb képviselője, a világhírű „mezítlábas grófnő” Rhoda Scott, a kihívások művésze, szeret kísérletezni a zene területén ugyanúgy mint híres kollégája, Varnus Xavér, magyar orgonaművész. A két világhírű orgona-virtuóz közös nagyszabású koncertet ad 2016. december 19-én este fél nyolckor a Papp László Budapest Sportarénában. A nagy szabású karácsonyi arénakoncerten igazi monumentális élmény várja az orgonarajongókat.

A két kivételes tehetség izgalommal várja a karácsonyi koncertet, ahol mély érzelmekkel, dinamikával, izgalmas és egyedi hangzással fűszerezik meg az ünnepi hangulatot, s az adventet még teljesebbé teszik számunkra, hogy igazi ünneppé váljon a karácsony. A legszebb klasszikusok és a karácsony ismert dalai várhatók a nagyszabású koncerten, ahol Bárnkopf Balázs orgonaművész is az est vendége, illetve az Art Anzix kamarazenekar emeli az est fényét.

Link: Rhoda Scott (USA) és Varnus Xavér koncert

_____________________________________________________________________________________________________________

Várunk mindenkit szeretettel (a készlet erejéig) :)