Események

KŐRÖWEEN

OKT. 21. | kedd

2014. október 21-én kedden, a 7. órábanHALLOWEEN-t tartunk a Kőrösiben.

A megjelenés és részvétel mindenki számára KÖTELEZŐ! A megjelenés alkalomhoz illő (rémes) öltözetben

PROGRAMOK ÉS VERSENYEK

RÉMSÉGEK BÁLJA
A rémségek bálján a részvétel kötelező, megjelenés rémisztő jelmezben, sminkben. Beöltözés és sminkelés legkésőbb a 7. óra kezdetéig. A rémségek csúfságversenyén a legdermesztőbb résztvevőket díjazzuk. Légy Te a legborzasztóbb!

HALLOWEEN ÉTKEK VERSENYE
Főzz vagy süss valami finomat a Halloween jegyében, és hozz be az angol tanáriba legalább 8 szeletet vagy darabot belőle, alaposan becsomagolva, október 21.-én kedden reggel, első óra előtt. Megkötés, hogy az étel húst nem tartalmazhat. A zsűri az íz hatást és a küllemet is pontozni fogja. Nyerd meg te a versenyt!

 

HALLOWEEN PLAKÁT VERSENY
Készíts egy Halloween témájú plakátot, és add le a tanáriba október 24-én reggelig. Megkötés, hogy csak fekete, narancssárga és fehér színeket használhatsz!

 

TÖKLÁMPÁS FARAGÁS

Készíts egyedül, vagy barátaiddal töklámpást és hozd be 21.-én kedden reggel az angol tanáriba (ahol sorszámot fogsz kapni, aztán a lámpásodat elhelyezzük az aulában, hogy mindenki megcsodálhassa). Légy te a legkreatívabb!

 

HALLOWEEN HELYSZÍNEK OSZTÁLYVERSENY
A kisorsolt Halloween témáknak megfelelően díszítsétek fel az osztálytermeteket. Kedd reggelig el kell készülnötök, és fontos, hogy a termetek „megfelelő hangulatot árasszon”.

 

THRILLER FLASHMOB

A rémségversenyt követően az egyik program, amin részt vehetsz, Michael Jackson Thriller című számából, videoklipjéből készülő flashmob. Ha szeretsz táncolni, válaszd ezt a programot.

 

ZOMBIFOCI

A zombifoci programon rémségek csapatai mérhetik össze tudásukat, ügyességüket. Ha szereted a sportokat, állj be az egyik csapatba, vagy szurkolj a meccsen!

 

HORROWEEN

A horrorfilmek rajongói közösen borzonghatnak a rémségverseny után. Ezt a programot csak erős idegzetű tanulóinknak ajánljuk!