Az iskola dolgozói

Fűköh Borbála

Tanárként a legfőbb feladatunk, hogy minden tanulóban megtaláljuk és felszínre hozzuk a rejtett A Szegedi Tudományegyetemen tanultam és szereztem MA diplomát angol valamint magyar nyelv és irodalom szakokon. Az angol tanulmányaimon belül EFL képzettséget is szereztem, valamint Cambridge CELTA diplomával is rendelkezem. Az egyetemi évem alatt meghatározó élmény volt az az egy év, amelyet az angliai University of Hull-on töltöttem. 

A diplomáim megszerzése után a Szegedi Tudományegyetem Magyar Nyelvészeti Tanszékére kerültem, ahol a doktori tanulmányaimat kezdtem a magyar nyelvészeti programban. Főbb területem a szövegnyelvészet volt, azon belül az intertextuális és hiányos irodalmi szövegek értelmezése és elemzése. Ezen kívül nemzetközi csoportoknak magyar nyelvet és kultúrát oktattam az SZTE Hungarológia tanszékközi programjában.

Jelenleg a Budapesti Gazdasági Egyetemen dolgozom, ahol gazdaási angolt, turizmus szaknyelvet és prezentációs technika kurzusokat tartok. Korábban megkezdett PhD tanulmányaimat az angol alkalmazott nyelvészet területén folytatom szintén a Szegedi képességeket. A Kőrösi IB csapatának tagjaként egy olyan közösség részese lehetek, amely támogat abban, hogy az oktatásban az általam fontosnak tartott értékek mentén haladjak.

Tanított tantárgyak:

AngolMagyar nyelv és irodalom