Az iskola dolgozói

Horváth Boglárka

5 fiatalabb testvér, illetve a nyári táborokban, a különböző délutáni foglalkozásokon gyerekekkel, fiatalokkal örömmel eltöltött idő már korábban is a tanári pálya felé irányított. Így a jászberényi Lehel Vezér Gimnázium elvégzése után az Eötvös Loránd Tudományegyetem angol-német szakos tanárképzésére jelentkeztem. Minden olyan helyzet, ahol pedagógiai munkát végeztem, valamint a Lehel Vezér Gimnáziumban eltöltött gyakorlati évem igazolta azt, hogy pedagógusként dolgozom a legszívesebben, ebből a munkából származik igazi örömöm.
 
Az a célom, hogy a diákjaim ne csak bizonyos vizsgahelyzetekre, vizsgatípusokra készüljenek fel az óráimon, hanem valóban használják az idegen nyelvet, amit megtanultak, és használják ki azokat a tanulási stratégiákat más tantárgyak esetében, amelyeket a nyelvtanulás során sajátítottak el.
 
A Kőrösit olyan helynek tartom, ahol a munkaközösségek tagjai szoros együttműködésben, de elegendő szabadságot kapva dolgoznak együtt, ahol a diákok kihasználják az eléjük kerülő lehetőségeket, és ahol mindenki egy igazi multikulturális, de nagyon családias környezetben tölti a mindennapjait – ahova örömmel járunk be hétköznaponként. Ezért örülök, hogy itt vagyok nyelvtanár.

Tanított tantárgyak: