Az iskola dolgozói

Patocskai Katalin

A négy éves Én színésznő szeretne lenni. A 18 éves tanár. Érettségi után felvételt nyer az Elte bölcsészkarára.Magyar szakos tanár lesz,közben Újszínház stúdiós és Földessy Margit gyerekcsoportjaiban teszi drámatanárként próbára magát.Három évvel később felveszik a Kaposvári egyetem színész szakára,ahol színművész diplomát szerez. Kőszínházban csak egy évig játszik, utána alapítója egy Független szinházi csapatnak,a KOMÁ-nak.Gyerekei lesznek. A világot jelentő deszkák lassan elpárolognak a talpa alól és végül bátorságot érez magában hogy tanítson. Azt,ami mindennapos része volt..

A mostani Én óvodás,kisiskolás,fölsős és középiskolás csoportokat tanít!Mire?-Arra hogy az élet játék,a játék öröm,az öröm tapasztalás,a tapasztalás erő,az erő pedig a magunkba vetett bizalom .Szentül hiszem és vallom,hogy a mai fiatal,ha próbára teheti magát különböző helyzetekben és szerepekben,ha ezáltal leszakadhatnak róla mázsás béklyók,ha így fölszabadult lehet és örömteli,ha kiadhat magából mélyen elzárt feszültséggócokat;vagy csak rávilágít,motoszkálást idéz a fejben,reflektálásra késztet, akkor a dráma szerepe már elérte célját..

Hálás vagyok hogy a Kőrösi befogadott ,a Kollégák kedvesen érdeklődőek és kíváncsian várom a drámaórákon fölszabaduló kreatív energiákat!

Tanított tantárgyak:

Dráma és tánc