Hírek, aktualitások

Szóbeli Felvételi beosztás

Tisztelt Jelentkezők!

Kérjük, hogy az alábbi tájékoztatót figyelmesen olvassák végig!

A szóbeli meghallgatásra csak azon diákokat hívjuk be, akik a hozott (tanulmányi eredményekből elérhető: max 50 pont) és szerzett (matek és magyar központi felvételin elérhető max 100 pont) összesen 150 pontból legalább 100 pontot elértek.

A felvételi beosztásokat az oldal alján letölthető pdf formátumban vagy IDE KATTINTVA találják meg. (utolsó frissítés: 2019.02.25 19:00)

Ahhoz, hogy a szóbeli felvételi időpontodat meg tudd nézni, szükséged lesz az OM azonosítódra, melyet - többek között - a diák igazolványodon találhatsz (7-sel kezdődő, 10 számjegyből álló szám).

  • A táblázat - OM azonosítót követő -  első  három oszlopa az angol szóbeli vizsgára vonatkozó adatokat tartalmazza (1. oszlop: felvételi nap; 2. oszlop: felvételi beszélgetés időpontja, 3. oszlop: felvételi helyszíne) 
  • A táblázat - OM azonosítót követő - harmadik és negyedik oszlopa a német nyelvi szóbeli vizsgára vonatkozó adatokat tartalmazza (4. oszlop: felvételi nap; 5. oszlop: felvételi beszélgetés időpontja, 6. oszlop: felvételi helyszíne)
  • A táblázat - OM azonosítót követő - ötödik és hatodik oszlopa az általános nyelvi szóbeli vizsgára vonatkozó adatokat tartalmazza  (7. oszlop: felvételi nap; 8. oszlop: felvételi beszélgetés időpontja, 9. oszlop: felvételi helyszíne)

Értelemszerűen nyelvi szóbelire csak azon diákok kaptak időpontot, akik a 4 évfolyamos angol vagy német kéttannyelvű képzéseket is megjelölték a felvételi jelentkezés során. A többi jelentkező esetén ezek a mezők szürkék (időpontot nem tartalmaznak)

Azoknál a diákoknál, akik több bizottságnál is felvételiznek (általános és nyelvi) az egyes meghallgatások között 10-60 perces várakozási idő (is) lehet. Igyekezteünk a várakozási időt a lehető legrövidebbre szabni.

FONTOS!!! Kérjük, hogy a szóbeli meghallgatásra hozzátok magatokkal a

  • magyar nyelvtan és irodalom füzeteiteket
  • matematika füzeteteket
  • ellenőrző könyvedet (ha elektronikus naplót használtok, akkor annak nyomtatott változatát)
  • kérünk 1 db saját névre megcímzett és felbélyegzett borítékot
  • személyazonosság igazolására alkalmas fényképes igazolványt (személyi, útlevél vagy diákigazolvány

Mi az általános felvételi beszélgetés célja? Szeretnénk minél jobban megismerni a hozzánk jelentkező diákokat, így arra kérünk, hogy próbáld magad a lehető legjobban bemutatni. Minden olyan tanulmányi vagy sport eredményről szóló elismerést, oklevelet, amivel korábbi éveidből büszkélkedhetsz, illetve bármi olyan dolgot is hozhatsz, ami számodra fontos, ami alapján minnél jobban megismerhetünk téged. Bármilyen eszköz használata engedélyezett és támogatott.

Kérjük, hogy a kiírt vizsgaidőpont előtt legalább 15 perccel jelenj meg! 
 
FONTOS INFORMÁCIÓ!
 
Amennyiben a beosztás nem felel meg a számodra, lehetőség van új szóbeli időpontot kérni, erre azonban csak rendkívül indokolt esetben van lehetőség. Az időpontmódosítási kérelemhez minden esetben igazolást kell csatolni (pl: betegség esetén naplófőkönyvi számmal ellátott orvosi igazolást, sportolók estén egyesületi, bélyegzővel ellátott igazolást).
Ha bérmilyen egyéb problémád van a beosztással, kérjük, azt is jelezd,
A beosztással kapcsolatos kérelmeket, észrevételeket a felveteli@korosi.hu email címre kell elküldeni. CSAK ERRE AZ EMAIL CÍMRE KÜLDÖTT KÉRELMEKET FOGADJUK BE!
Az elfogadott időpontmódosítási vagy egyéb kérelmekről levélben tájékoztatjuk az érintett felvételizőket.
Az oldal alján két lista található, külön a behívott és külön az elutasított tanulókról. Kérjük, feltétlenül ellenőrizd, ha nem vag biztos a pontszámodban, hogy valamelyik listéban szerepel-e a neved.
Van kb négy jelentkezőnk, akiknek a felvételi lapját nem kaptuk meg a beküldő általános iskolától és a felvételi rendszerben sem rögzítették valamely adatát. Ezeket a tanulókat,amennyiben beérkeztek a hiányzó adatok és elérik a 100 pontos behívási küszöbőt, leévlben értesítjük. 
 
 

Minden felvételizőnek sikeres felvételit kívánunk!

Letölthető fájlok

pdf
Felvételi beosztás, frissítve: 2019.02.28 8:00
Felvételi beosztás, frissítve: 2019.02.28 8:00
pdf
Elutasított tanulók listája, frissítve: 2019.02.25 10:00
méret: 657.17 KB
Elutasított tanulók listája, frissítve: 2019.02.25 10:00
pdf
Helyszínrajz a felvételi termeihez
méret: 948.37 KB
Helyszínrajz a felvételi termeihez