Események

Mikulás ünnepség

DEC. 6. | péntek

MIKULÁS ÜNNEPSÉG A KŐRÖSIBEN

KÉRDÉS: Miért nem létezhet a Mikulás?

Nos, nézzük a tényeket:


1.A rénszarvasok egyik ismert faja sem képes repülni. Igaz, még körülbelül 300,000 élő sejt nem lett áthatóan tanulmányozva, ezek többsége azonban valamilyen baktérium. De ez nem zárja ki TELJESEN a repülő rénszarvasok létezését.

2.A világon 2,5 milliárd gyerek van (18 év alatti személy). A Mikulás nem látogatja meg a muzulmán, hindu, zsidó és buddhista gyerekeket, ami ezt a számot 85%-kal csökkenti, tehát marad 375 millió gyerek. Háztartásonként átlagosan 3,5 gyerek van, ami 107 millió házat jelent. Tételezzük fel, hogy lakásonként legalább 1 jó gyerek van.

3.Mikulásnak, a különböző időzónák, és a Föld forgása miatt 31 órája van, hogy az ajándékokat szétossza, feltételezve, hogy Keletről Nyugat felé halad (ami logikus). Ez másodpercenként 1240 lakást jelent. Tehát lakásonként 0,8 ezredmásodperce van arra, hogy megálljon, kiszálljon a szánból, leugorjon a kéményen, lerakja az ajándékokat, a kéményen visszamásszon, beszálljon a szánba, és a következő házhoz menjen. Ha feltételezzük, hogy a 107 millió háztartás a világ különböző részein található, akkor az háztartásonként 0,78 mérföldet, összesen 83,6 millió mérföldet jelent. Ekkor még nem számoltuk bele azt, amit 31 óránként egyszer mindenképpen csinál mindenki, valamint az étkezést, stb. Ez 967 mérföld/másodperces átlagsebességet követel, ami a hangsebesség 4700-szorosa. Összehasonlításképpen, a leggyorsabb ember által készített jármű, az Ulysses űrszonda mindössze 27,4 mérföldet tett meg másodpercenként. Egy hagyományos rénszarvas legjobb esetben is csak 15 mérföldet képes futni óránként. 

4.A játékok súlya egy újabb érdekes eredményhez vezet. Ha minden gyerek csak egy közepes méretű legó csomagot kap (1 kg), az 375.000 tonnát jelent, és akkor még nem számoltuk Mikulást, aki az állítások szerint igencsak túlsúlyos. A földön egy hagyományos rénszarvas maximum 150 kg-t képes húzni. Feltételezve, hogy a "repülő rénszarvasok" ennél ügyesebbek, és tízszer ennyit bírnak el, akkor is 250.000 rénszarvasra van szükség, nem pedig 6-8-ra, ahogyan azt a szemtanúk állítják. A sok rénszarvas persze tovább növeli a szán súlyát, ami most már 435.430 tonna. Megint csak összehasonlításként: ez a Queen Elizabeth hajó súlyának ötszöröse.

5.Egy 435.000 tonna súlyú test 967 mérföld/óra sebesség mellett óriási légellenállásba ütközik, ami felizzítja a szarvasokat, mint ahogyan a Föld légkörébe lépő űrhajó is felizzik. Szarvasonként 14,3 quintillió Joul/mp energia szabadul fel, ami a szarvasokat és a szánt azonnal lángba borítja, és az egész fogat 3,26 ezredmásodperc alatt megsemmisül.

Röviden: ha valaha létezett is Mikulás, most már biztos nem él.

A MIKULÁS MÁRPEDIG LÉTEZIK!

EGYÉRTELMŰ BIZONYÍTÉKUNK VAN RÁ, HOGY LÉTEZIK, HISZEN IDÉN IS ELJÖN HOZZÁNK AZ IGAZI, AZ EGYETLEN, AZ UTÁNOZHATATLAN KŐRÖSIS MIKULÁS DECEMBER 6- ÁN!!!