Alapítvány

SZJA 1%

 

Tisztelt Szülők, Kedves Egykori Diákok, Barátaink, Pártfogóink és mindazok, akik a Kőrösi ügyét fontosnak tartották, tarthják!

 


Közeleg a 2016-os személyi jövedelemadó bevallás időszaka, amikor rendelkezhetünk a személyi jövedelemadónk 1%-ának sorsáról valamilyen közhasznú alapítvány javára.

Iskolánk az elmúlt másfél évben számos fejlődésen, változáson ment keresztül. Szeretnénk, ha folytatni tudnánk a megkezdett utat és minél több élményt, tartalmas programot tudnánk a diákjaink számára szervezni, biztosítani. Az iskolák költségvetéséből ezeket finanszírozni nem tudjuk. Az ehhez hasonló többletprogramok finanszírozásához külső forrásokra, támogatásra van szükség.

Ha támogatni szeretné alapítványunk, a Kőrösi Csoma Sándor Ifjúsági Klub Alapítvány szándékát és célkitűzéseit, fontosnak tartja a gimnáziumunkban tanul diákok sorsát, kérjük, segítse munkánkat a személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlásával!

Az alapítvány célkitűzéseiről itt olvashat

Mit kell tennie?
A rendelkezés adójának 1%-ról nem kerül pénzedbe, csak egy-két percet szükséges rásszánnia az adóbevallás leadásakor.
Az adó 1 százalék felajánlásának módja:

Az adóbevallás kitöltésekor a megfelelő mezőbe írja be a Kőrösi Csoma Sándor Ifjúsági Klub Alapítvány nevét és adószámát: 18044036-1-41

  • Ha egyéni vállalakozó, akkor február 15-ig adhatja le adóbevallását, vele együtt az 1%-ról való rendelkező nyilatkozatot.*
  • Amennyiben magánszemélyként saját maga készítette el adóbevallását, ami egyben tartalmazza a rendelkező nyilatkozatot is, május 20-ig küldheti el az adóhivatalhoz.
  • Ezen túl elektronikus bevallás benyújtásakor is lehetősége van elektronikus űrlapon rendelkezni az 1%-áról.*

*Fontos!
Amennyiben az adóbevallása leadásakor nem rendelkezett az 1%-odról, később is lehetősége van felajánlani  egészen május 20-ig, a korábbi években megszokott borítékban (A NAV részére címezve), vagy elektronikus formában.


Kőrösi Csoma Sándor Ifjúsági Klub Alapítvány

Adószám: 18044036-1-41

Köszönjük, hogy segítette munkánkat!